Laatste blog berichten
Actueel
Unable to display the feed

Blog

<< Terug naar de nieuwspagina

Telefonische bereikbaarheid

Als gevolg van de maatregel dat onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit thuis werken kan het zijn dat wij de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Wij vragen u zoveel mogelijk een mail te sturen naar uw contactpersoon met het verzoek om teruggebeld te worden. Probeert u ons te bellen en krijgt u de melding "Al onze medewerkers zijn op dit moment in gesprek, een ogenblik geduld alstublieft", blijft u dan aan de lijn. Onze medewerkers proberen uw oproep zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wanneer het niet mogelijk is om uw oproep tijdig te beantwoorden wordt u doorgeschakeld naar ons antwoordapparaat. Hierop kunt u uw naam, telefoonnummer en contactpersoon met wie u contact wenst inspreken. Uw contactpersoon zal u dan terugbellen.

Maatregelen coronavirus
Wij doen er alles aan om onze dienstverlening zo optimaal mogelijk voort te zetten. Uiteraard houden wij ons daarbij aan de richtlijnen van het RIVM. Dit heeft onder meer de volgende gevolgen:

  • Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit thuis.
  • Onze medewerkers schudden geen handen meer.
  • Fysieke afspraken worden zoveel mogelijk beperkt en waar mogelijk vervangen door een videogesprek of telefoongesprek.
  • Bij noodzakelijke fysieke afspraken zullen wij u vooraf vragen of u gezondheidsklachten heeft en houden wij 1,5 meter afstand.

Bedankt voor uw begrip en medewerking.


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Naam:
Reactie:
Captcha image
Nog geen reacties geplaatst