Laatste blog berichten
Actueel
Unable to display the feed

Blog

<< Terug naar de nieuwspagina

Vraag buitenlandse btw 2017 terug vóór 1 oktober 2018

Heeft u in 2017 btw betaald in een ander EU-land? Vraag dan vóór 1 oktober 2018 de btw terug! Als uw verzoek na 30 september 2018 binnenkomt bij de Belastingdienst, kan het zijn dat het andere EU-land uw verzoek niet meer in behandeling neemt.

U kunt btw terugvragen uit een EU-land onder de volgende voorwaarden:

  • Uw onderneming is in Nederland gevestigd
  • U doet geen btw-aangifte in het land waar de btw wordt teruggevraagd
  • U heeft de goederen en/of diensten gebruikt voor btw belaste prestaties

Hoe vraagt u de buitenlandse btw terug?

U kunt de buitenlandse btw terugvragen via de internetsite 'Teruggaaf van btw uit andere EU-landen'. Via deze site stuurt de Nederlandse Belastingdienst uw verzoek door naar de buitenlandse belastingdienst.
Voor deze website heeft u echter wel inloggegevens nodig. Die hebt u ook nodig als u Peulen accountant & adviseurs wilt machtigen om voor u de buitenlandse btw terug te vragen. Via 'Aanvraag inloggegevens voor teruggaven btw uit andere EU-landen' kunt u de inloggevens aanvragen.

Uiteraard kan Peulen accountant & adviseurs voor u de buitenlandse btw terugvragen. U heeft dan nog steeds voorgenoemde inloggegevens nodig. Wij helpen u graag bij het aanvragen van de inloggevens en het terugvragen van de buitenlandse btw. Neem hiervoor contact op met Michiel Meulenkamp via 077 382 02 01.

dinsdag 28 augustus 2018


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Naam:
Reactie:
Captcha image
Nog geen reacties geplaatst