Laatste blog berichten
Actueel
Unable to display the feed

Financieringscheck 

De tijd dat u voor een financiering uitsluitend bij de bank kon aankloppen is al lang voorbij. Tegenwoordig zijn er vele alternatieve financieringsmogelijkheden. Denk hierbij onder andere aan crowdfunding, factoring, leasing of participatiemaatschappijen. Ook komt het regelmatig voor dat een bank slechts voor een deel wil financieren en er derhalve een aanvullende financier is vereist. Bedrijfsfinanciering kan een rol spelen bij de start van uw bedrijf, maar ook indien er kapitaal nodig is voor het doen van investeringen, bij een overname of voor het vergroten van uw werkkapitaal.

Peulen accountant & adviseurs kan u adviseren omtrent bedrijfsfinancieringen en u helpen bij een succesvolle financieringsaanvraag. Een succesvolle financieringsaanvraag die aansluit bij u en uw bedrijf begint met een goed onderbouwde financieringsaanvraag, gebaseerd op realistische verwachtingen en een heldere toelichting van zowel ondernemer als adviseur.

Benieuwd wat de financieringsmogelijkheden voor uw bedrijf zijn?

Doe onze financieringscheck!

Heeft u vragen over bedrijfsfinancieringen en/of over wat Peulen accountant & adviseurs voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (077) 382 02 01.